Onze werkwijze

bij nm ontwerp streven wij ernaar

u totaal te ontzorgen

NM Ontwerp

ONZE WERKWIJZE IS HET TOTALE PLAATJE

Bij NM Ontwerp streven wij ernaar om helder en gericht te werk te gaan zodat wij onze klanten totaal kunnen ontzorgen. We werken al enige tijd samen met een gespecialiseerd team van vakmensen om ieder project tot een succes te maken. Dit doen we in een aantal eenvoudige stappen.

Kiest u Interieurstyling?

Gaat u voor een stylingadvies? Dan zullen we tijdens dit gesprek ter plekke een advies voorstellen aan de hand van een zelfgemaakte schets en kleurenplan. Na ons bezoek krijgt u nog een uitgebreid product-, materiaal- en kleurplan toegestuurd waarmee u zelf aan de slag kunt.

Kiest u het complete styling advies dan zorgt NM Ontwerp ook voor de inkoop van materialen en producten. Tevens komt onze stylist dan nogmaals bij bij u langs om alles te afstylen.

Kiest u Interieurontwerp?

Gaat u voor een interieurontwerp? Dan gaan we naar aanleiding van ons gesprek op locatie aan de slag met een interieurconcept. We maken een plattegrond met een duidelijke indeling. Deze dient als uitgangspunt voor de verdere invulling zoals voorstel product, materiaal- en kleurgebruik.

Dit alles wordt gevisualiseerd en verduidelijkt door middel van een moodboard op A3 formaat. Indien gewenst maken wij een 3D presentatie. Zo kunt u zelf in de ruimte kijken hoe indeling, materiaal en kleur samenkomen.

Het totale plan

Een aantal niet te onderschatten onderdelen in en rondom het interieur zijn een lichtplan, maatwerk meubels en de overgang van binnenhuis naar buiten. Hier denken wij uiteraard ook aan en is onderdeel van het totaalplan.

Alle combinaties zijn mogelijk, maar om het voor u eenvoudig te maken heeft NM Ontwerp 6 basis pakketten. Bekijk deze direct bij onze mogelijkheden.

OFFERTES, PLANNING, AANKOOP EN BEGELEIDING

Nadat het plan is gepresenteerd en het ontwerp is goedgekeurd starten we met de volgende fase, projectbegeleiding. Aan de hand van het ontwerp maken wij een planning waarin wij verwachten dat het plan gerealiseerd kan worden. Hierna stellen wij een passend team van vaklieden samen die het project mee kunnen realiseren. Denk hierbij aan een aannemer, interieurbouwer, elektrotechnicus, haarden specialist, schilder.

Zodra de planning gemaakt is ontvangt u een offerte van de voorgestelde producten. Wij dragen zorg voor de aankoop en coördinatie van de levering. Wij kunnen bij voorkeur met u mee gaan woonshoppen. Gedurende het volledige traject bewaken wij ook uw budget.

Leer ons beter kennen en neem contact op

Wilt u meer weten over onze werkwijze, neem dan vrijblijvend contact op met NM Ontwerp. Geef in het contact formulier aan wat uw vraag is en eventueel uw interieur wensen. Dan neemt onze expert contact met uw op.

Direct een aanvraag doen voor een pakket kan ook. Geef aan waar u interesse in heeft of wat NM Ontwerp voor u kan betekenen en wij bellen u voor een afspraak.

Wie zijn de mensen achter NM ontwerp

TOP