Nieuwe trends

Laat je door
ons inspireren

WOONBEURS MILAAN 2023

Beurzen zijn een grote inspiratiebron voor ons. Om deze reden zijn wij met het team van NM-Ontwerp naar de woonbeurs in Milaan geweest. We bekeken de opkomende trends en ontdekten nieuwe merken. Dit hebben wij mee terug naar het kantoor genomen, om al deze inspiratie in ons werk te stoppen.

Door middel van foto’s willen wij jullie ook de beleving geven die wij op dat moment hebben gehad. En hopelijk krijgen jullie er net zoveel inspiratie van als wij hebben gekregen!

LEES VERDER

De nieuwe opkomende trends die we gespot hebben zijn de organische vormen in zitoppervlaktes. Ook het mee vervormen van de meubels in het interieur speelt een grote rol. Tot aan levensgrote dieren in je interieur, het gaat alle kanten op. Oftewel overdrijven mag in 2024.

Een andere stijl die we veel zijn tegengekomen op de woonbeurs is de minimalistische stijl. We zien dat deze stijl al enige tijd populair is. Het gaat hier om het creëren van een eenvoudige en opgeruimde ruimtes. Strakke lijnen, neutrale kleuren en een aantal decoratieve elementen zijn kenmerkend voor deze stijl

LOGGERE WILLPOWER 2023

Jaarlijks bezoeken wij Loggere Willpower in Hilversum. Een bijzondere plek waar we de nieuwe collecties van loggere willpower met high-end interieurstoffen, behangcollecties en meubelmerken bewonderen. Wij werken veel met de merken van Loggere en daarom vinden wij het belangrijk deze dagen te bezoeken om van alle nieuwe trends en collecties op de hoogte te zijn.

LEES VERDER

Zoals je kan zien aan de gemaakt foto’s maken ze bij loggere veel gebruik van prints en kleuren. Een stijl die je aan deze foto’s kan hangen is mediterraans. Het kleurenpalet bestaat uit warme en aardse tinten, geïnspireerd op de natuur. Denk aan kleuren zoals terracotta, oker, zandkleur en diepblauw. Deze kleuren stralen warmte en rust uit. Ook

Ook textiel speelt een belangrijke rol in mediterrane interieurs. Er wordt gebruik gemaakt van lichte en luchtige stoffen zoals linnen en katoen voor gordijnen, kussens en bekleding. Motieven zoals strepen, geometrische patronen en mediterrane tegelpatronen worden veel toegepast in deze interieuren. Omdat wij zelf natuurlijk ook mee willen gaan met deze trends kunnen we bij loggere stalen inkopen om vervolgens deze in onze ontwerpen te verwerken.

TOP